Geld en het milieu sparen met kunststof kozijnen.

Geachte bezoeker,

Het is wegens extreme drukte op dit moment helaas niet mogelijk om een offerteaanvraag in te vullen. Onze excuses voor het ongemak.

Op donderdag 13 mei en vrijdag 14 mei zijn wij gesloten 

Voor wat betreft montages en leveringen willen wij u beleefd willen vragen om zoveel mogelijk "social distancing" toe te passen met een afstand van 1,5 - 2 meter en de maatregelen van het RIVM zoveel mogelijk in acht te nemen.

Bedankt voor uw begrip.

 

mfort biedt

Laag energie en energie neutraal zijn belangrijke zaken voor onze aarde, daarom zijn onze kozijnen energiezuinig door perfecte isolatie.

Kozijnen van Kunststofkozijnen Schijndel zijn prima isolerend uitgevoerd vanwege de DRIE! dichtingen, naast de mogelijkheid voor toepassing van Tripel beglazing tot 52 mm dikte en gebruikmaking van IKD® schuim voor optimale energie prestatie.

Wanneer u uw oude aluminium, stalen of houten ramen vervangt door een KKS kozijn en daarmee automatisch ook (ons standaard) HR++ isolatieglas krijgt zit u er voortaan warmpjes bij. Zeker met een nóg beter isolerende triple beglazing kan uw woning er weer jarenlang tegenaan.

Veelgestelde vragen over glas en het antwoord hierop kunt u vinden op:

http://www.benevers.nl/FAQ