showroom (zomervakantie) gesloten van 20 juli t/m 13 aug.

Wij besteden veel tijd aan uw offerte, zodat u weet wat u krijgt.

Klanten van Kunststofkozijnen Schijndel krijgen een goed en eerlijk advies bij het maken van een offerte. Er wordt zoveel mogelijk meegedacht, zodat er kozijnen geheel naar wens van de klant worden aangeboden. Daarmee heeft u altijd de beste prijs voor uw kunststof kozijnen!

Verder geen vreemde nummers of onduidelijke tekens in uw offerte maar goede omschrijvingen, welke ook voor de leek goed te begrijpen zijn.

U kunt altijd even contact opnemen voor een bezoekje aan onze showroom en een bezichtiging van onze moderne werkplaats door even te bellen óf door een mailtje te sturen naar; info@kozijnenschijndel.nl

Via de mail kunt u natuurlijk ook een offerte aanvragen.                                                                                                                                                   

 Belangrijk zijn daarbij het vermelden van onderstaande gegevens;

De maten van de kozijnen?  Bij een nieuwbouw is er vrijwel altijd een tekening beschikbaar waarop wij onze offerte kunnen baseren. Bij vervanging is het prettig wanneer u de kozijnen zelf opmeet in de breedte en in de hoogte (eventuele tussenmaten kunt u ook aangeven als dat mogelijk is). Wanneer u dan een schetsje of een foto bijvoegd kunnen wij zonder dat we daarvoor eerst op hoeven te meten, u toch al een offerte sturen. Dit scheelt u natuurlijk tijd én geld. Wanneer het dan interessant voor u is, komen wij graag de exacte maten meten om in samenspraak en in goed overleg met U tot een goede uitvoering te komen. U kunt natuurlijk ook met uw offerte naar de showroom komen voor een nadere uitleg hiervan. Uiteraard altijd vrijblijvend !

Het gewenste profiel? U mag kiezen tussen een vlak profiel en een verdiept (NL) profiel én tussen 45 graden hoeklassen of rechte hoekverbindingen (HVL)

De gewenste kleur? Standaardkleuren zijn Ral 9001 (gebroken wit) óf Ral 9016 (verkeerswit).Aan de buitenzijde is elke andere Ral kleur mogelijk (meerprijs)

Houtnerfstructuur? Aan de buitenzijde kunnen de kozijnen in een 13-tal kleuren met houtnerf worden geleverd of in een 4-tal houtmotieven. (let op, niet alle combinaties zijn mogelijk, langere levertijd dan standaard en kleurtoeslag van toepassing en aan de binnenzijde alléén nerf mogelijk in kleur wit of creme) 

Type glas? HR++ heldere beglazing met hoge isolatiewaarde, welke tegenwoordig dé standaard is of misschien gefigureerd of gezandstraald uitgevoerd

Moet het betreffende kozijn open kunnen?  Moet het kozijn worden uitgevoerd met een draaikiepraam, deur, dubbele(tuin)deur of een hefschuifpui ?

Veilig ventileren?  Het is mogelijk om ventilatieroosters te nemen om te zorgen dat u inbraakveilig kunt luchten, natuurlijke ventilatie is erg belangrijk voor een gezond leefklimaat en de ventilatieroosters zijn o.a. in mooie afgeronde vorm te krijgen in de kleur van uw kozijnen.

Plaatsing door onze eigen vakkundige monteurs? Wij kunnen alles van A tot Z voor u uitvoeren, maar zelf plaatsen of plaatsing door uw eigen aannemer kan natuurlijk ook!

Is het nieuwbouw of vervanging? Belangrijk bij het aanvragen van een offerte is om aan te geven of het gaat om een vervanging van bestaande kozijnen óf om een nieuw(of aan-) bouw situatie. Wij weten dan of we ook het leveren en aanbrengen van stelkozijnen en/of binnenafwerking mee moeten nemen in de offerte .

Wilt u dat we oude kozijn(en) afvoeren?  Wij voeren uw oude kozijnen en glas netjes af en leveren bezemschoon op, maar u mag natuurlijk ook zelf zorgen voor afvoer van uw kozijnen en glas (b.v. met eigen aanhangertje via de milieustraat)

Exclusief - of inclusief afwerking?  In 95% van de gevallen brengen wij bij het vervangen binnenafwerking aan en indien gewenst ook nieuwe vensterbanken. Soms is dit echter niet nodig omdat u nog laat stucadoren of omdat u zelf af wil werken. In een nieuwbouw situatie bieden wij daarom standaard geen binnenawerking aan.

Showroom!?   Het allerleukste vinden we het natuurlijk wanneer u naar onze showroom en moderne werkplaats komt in Schijndel (gemeente Meierijstad) om onze kozijnen te bekijken. U bent dan goed geinformeerd en kunt ons prima vergelijken met andere leveranciers.

Kunststof kozijnen uit Polen of uit Duitsland? Dit is vaak goedkoop en dat hoeft natuurlijk per definitie niet slecht te zijn. Het is echter vaak zo dat er géén kozijnmerken, merk van  hang-en sluitwerk en glasfabrikant in de offerte omschreven worden en/of bij de eindklant bekend zijn.                                        

Dus u loopt daarmee het risico dat wanneer u na een aantal jaren service nodig heeft en de importeur of het (montage)bedrijf waar u de kozijnen heeft gekocht bestaat niet meer, u  nergens meer terecht kunt.

Wij maken het helaas regelmatig mee dat er particulieren of woningbouwverenigingen bij ons aankloppen voor een kapot slot van 15 tot 20 jaar oud, of voor andere glaslatten of bepaalde beslagonderdelen of rubbers. Er zijn dan nagenoeg nooit gegevens bekend van de oorspronkelijke leverancier of het merk, waardoor er een hele hoop moeite gedaan moet worden om e.e.a. (wanneer het uberhaupt te verkrijgen is) op te lossen.De kosten rijzen daarbij dus vaak de pan uit, terwijl het in principe niet veel voor zou hoeven stellen.

Wij vermelden vrijwel altijd de merknamen van de door ons gebruikte materialen én u krijgt van ons altijd een ordernummer waarop wij (ook na vele jaren) alle gegevens terug kunnen vinden. Om dit te doen is echter wél meer handling en administratie nodig dan wanneer er alleen maar bij de goedkoopste kozijnenfabriek wordt ingekocht er een montageploeg wordt ingehuurd, geld geïncasseerd en snel naar de volgende. 

Wanneer u tóch kozijnen uit het buitenland (of Nederland) wil kopen, zorg dan altijd dat u weet wáár het vandaan komt, wélk merk kozijnen, glas en hang- en sluitwerk er gebruikt worden en verzeker u ervan dat u (ook ná de garantieperiode) nog service kunt verkrijgen op de geleverde materialen zonder dat u hiervoor de hoofdprijs betaald. Kunststof kozijnen hebben een zéér lange levensduur, zorgt u ervoor, dat u ook na vele jaren nog plezier aan uw onderhoudsarme kozijnen beleeft.

Bekijk meer foto's en onze showroom via onze FACEBOOK en TWITTER knop bovenaan de pagina

Gebruikte kozijnen / verkeerd gemaakte kozijnen / showroomkozijnen:                                                                                                               Wanneer u niet aan maat gebonden bent en u wilt graag voordelig kozijnen kopen, vraag dan altijd even naar ons eventuele aanbod uit gebruikte, test- of showroomkozijnen. Omdat er zélfs bij ons wel eens iets verkeerd gaat of omdat we onze showroom graag up to date houden en ook testkozijnen moeten produceren bij instellingen voor machines kán het best zo zijn dat we voor u wat hebben staan.

 

Onze Focus ligt op uw kozijnen !