Wegens de bouwvakvakantie zijn wij gesloten van 25 juli tot 17 augustus

Beste klanten,

Het is weer mogelijk onze showroom en werkplaats (alleen op afspraak) te bezoeken. Hierbij verzoeken wij u niet te komen wanneer u verkoudheids- of andere klachten heeft zoals hoesten of koorts. Ook vragen wij u om de regels met betrekking tot Covid- 19 en de 1,5 mtr. afstand te respecteren. 

Voor wat betreft montages en leveringen; Deze gaan voorlopig nog gewoon door, waarbij wij u beleefd willen vragen om zoveel mogelijk "social distancing" toe te passen met een afstand van 1,5 - 2 meter.

Uiteraard zijn wij bij vragen telefonisch en via de e-mail gewoon bereikbaar.

Bedankt voor uw begrip

 

 

Geef inbrekers geen kans ! 

U wilt u zich veilig voelen in uw woning en ongewenste gasten buiten de deur houden.

Daarom is een KKS kozijn inbraakvertragend. (Standaard /SKG* én SKG**)

Deuren zijn standaard altijd inbraakvertragend uitgevoerd. Ook voor draaikiepramen is dit aan te raden. Zeker wanneer deze zich op de begane grond bevinden of via een plat dak of een schutting opklimbaar zijn voor eventuele inbrekers.

Onze draaikiepramen kunnen zelfs worden uitgevoerd met een inbraakvertragende kiepstand, middels MACO SECUAIR® draaikiepbeslag. Dit is een kleine extra kiepstand (naast de normale kiepstand) die zorgt dat uw raam ook op de kiepstand goed beveiligd is. Ook lekker wanneer u graag met het raam een klein beetje open slaapt of wanneer u even een boodschap wil doen zonder het raam te sluiten. 

KKS draaikiepramen kunnen met een nacht-ventilatiestand worden uitgevoerd. Ook is verdektliggend draaikiepbeslag (Invisible) mogelijk. U ziet dan geen scharnierkapjes meer doordat het draai/kiep mechanisme dan geheel in de sponning is weggewerkt. Dit is weer erg praktisch bij het schoonmaken van kunststof ramen.                                                                                                                                                                                                                                 

Bekijk meer foto's en onze showroom via onze FACEBOOK en TWITTER knop bovenaan de pagina 

 Onze Focus ligt op uw kozijnen !