VOORDEUREN

Voordeuren zijn vaak bepalend voor de uitstraling van uw woning, tenslotte is het voordeurkozijn het visitekaartje van uw huis.
Er zijn zó veel mogelijkheden en u kunt kiezen voor een eenvoudige traditionele voordeur welke perfect past in uw woning, maar uiteraard kunt u ook gaan voor een vleugeloverdekkende voordeur, waarbij de constructie een nóg steviger geheel vormt en waarbij aan de buitenzijde eenzelfde uitstraling wordt bereikt als bij een traditioneel houten voordeurkozijn. Bij een vleugeloverdekkende voordeur zijn er minimale zichtbare kieren t.o.v. de keuze voor een klassiek inzetpaneel waarbij het paneel rechtstreeks tegen het oppervlak van de deurvleugel wordt geplaatst. Hierdoor is er een duidelijke overgang in de afwerking zichtbaar.

Uiteraard staan wij graag voor u klaar met een passend advies of u maakt gebruik van de voordeurconfigurator waarbij u de voordeur van uw keuze kunt “plakken” in een foto van de bestaande situatie, zodat u zich al vóóraf een uitstekende voorstelling kunt maken van het eindresultaat.
Zo komt u altijd tot de voordeur waarvan u iedere keer weer geniet bij thuiskomst.

Menu